EXYOL SC

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


EXYOL SC

Hidratáló arcszérum -Exyol SC

exyol sc arcszérum őssejtek sejtmegújító

Exyol SC

Exyol sc összetevők: AQUA, GLYCERIN, HIPPOPNAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, MEL, ASCORBIC ACID, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT,TOCOPHEROL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, PANTHENOL, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT

Az epidermiszben (a hámréteg legalsó rétegében) található őssejtek felügyelik a sejtek egyensúlyát és folyamatosan gyógyítják a sérült sejtrétegeket.
A bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Hatékony segítséget nyújt a nanoeffektorált növényi őssejtet használó technológia.
A növényi őssejteket Magyarországon, szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásban termelt növényekből szuperextrahálják.
Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja. A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek.
CPNP:1472522

Exyol SC használata: Napi két alkalommal néhány csepp a bőrbe masszírozva elegendő.
Meglepően gyors, szinte azonnali hatás tapasztalható.

Exyol SC : 30 ml

Exyol SC beszerzési ára: 64,77 €  eladási ár: 87,63 €
Beszerzési áron vásárolhatja meg a Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

 

Exyol sc Lavylites termékek

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! Exyol lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.