Lavyl Allin krém

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Lavyl Allin tube krém

Ápolja, hidratálja, és rugalmasan tartja a bőrt Lavyl allin krém változatban

lavyl allin test krém tube nem kúp

Lavyl allin krém

Használati utasítás Lavyl krémhez: Napi 1 alkalommal kenjük be a kezelni kívánt száraz bőrfelületet, majd várjunk, amíg felszívódik. Szembe ne jusson! Hűvös helyen, fénytől védve tartandó.

Lavyl allin krém kiszerelés: 100 ml

Lavyl allin tube krém beszerzési ára: 74,93 €

Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Lavyl Allin krém tapasztalatok, hatása

Allin testvaj egy krém álagú készítmény. A Lavyl termékekre jellemzően csak természetes összetevőket tartalmaz és egyedülálló felszívódó képességgel rendelkezik. Enyhén levendula illatú. A terméket leginkább kúraszerűen használjuk, mely igény szerint ismételhető. Segíthet akár aranyér, sipoly és egyéb alhasi problémák esetén. Célszerű és hatékony megoldás Lavyl Auricum spray-vel kombinált alkalmazása.

Lavyl Allin krém

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Lavyl Allin kúp lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.