Haevyl 3.I

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Haevyl 3.I

Szájfrissítő energetizáló spray 5db x 30ml Haevyl 3.I

haevyl 3.i lavylites termékek

HAEVYL 3.I

Laevyl 3.1 összetevők: AQUA,ALCOHOL,GLYCERIN,XILITOL,PROPOLIS EXTRACT, SALVIA OFFI CINALIS LEAF EXTRACT,PIMPINELLA ANISUM SEED EXTRACT,MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT,ASCORBIC ACID,TOCOPHEROL,GRAPEFRUIT SEED EXTRACT.
CPNP:1699820

Válogatott gyógynövényekből megalkotott koncentrátum, amely hosszú időn át friss leheletet biztosít.
Komplex, gyógynövény-tartalmú szájkondicionáló kozmetikum. Speciális íz és illatminták kedvelőinek. Igény szerint napi 3-5 alkalommal 1-3 adagot juttassunk a szájüregbe. Öblíteni nem szükséges. Szembe ne jusson! Hűvös helyen, fénytől védve, hő- és gyújtóforrástól távol tartandó! Gyermekek kezébe ne kerüljön!

Haevyl 3.1: 5×30 ml

Haevyl 3.l beszerzési ára: 111,76 €  eladási ár 158,75 €
Beszerzési áron vásárolhatja meg a Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Hevyl 3.1 tapasztalatok

Jobb az agy koncentrációs képessége, belső nyugalmat ad és fizikailag megerősít. Ajánlott mindenkinek, akik fizikai- és szellemi képességüket hatékonyabbá szeretnék tenni. Stresszmentesíti a szervezetet, frissíti az agyat, növeli a koncentráció képességet, aktivizálja a belső energiánkat. 

 

Haevyl 3.I lavylites

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Haevyl 31 lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.