Solvyl Fullflex

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Solvyl Fullflex

Szájápoló csepp.

solvyl fullflex Méregtelenítő csepp a nehézfémek kivezetéséért lavylites termékek

Solvyl Fullflex

Összetevők: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, PROPOLIS EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAP EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, MENTHA PIPERITA EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL. CPNP:1461252

Növényi és ásványi hatóanyagokból high-tech aktivációval készült komplex, mely a tápcsatornán keresztül fejti ki hatását.

Használati útmutató: Naponta kétszer 3-5 cseppet 1 dl vízben elkeverni, a szájüreget öblögetni. Szembe ne jusson! Hűvös helyen, fénytől védve tartandó.

Solvyl Fullflex csepp: 30 ml

Solvyl Fullflex beszerzési ár: 104,14 €  eladási ár: 151,13 €
Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Solvyl Fullflex tapasztalatok

Tápcsatornán keresztül fejti ki hatását amely a toxikus nehézfém ionokat higany, kadmium, ólom, stb. melyek áthatolva a sejtfalon a sejtekbe jutottak, vagy a sejtközi térben tartózkodnak mintegy „megragadják” és kihordják. Méregtelenítő csepp a nehézfémek kivezetéséért. Használata a terméktapasztalatok alapján: kétszer 10 cseppet igyunk meg étkezéskor, 2dl vízzel elkeverve. étkezésekkor. Lehetőleg a napi szokásosnál nagyobb mennyiségű, folyamatos folyadékbevitellel.

solvyl fullflex lavylites

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Solvyl fullflex lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!

Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.