Lavyl Clean

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Lavyl Clean

Lavyl Clean kondícionáló tusfürdő

Lavyl clean tusfürdő

Lavyl clean tusfürdő

Lavyl Clean összetevők: AQUA, POTASSIUM OLIVATE, ALCOHOL, GLYCERIN, POTASSIUM RICINOLEATE, POTASSIUM JOJOBATE, POTASSIUM AVOCADOATE, ASCORBIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, POSTASSIUM CITRATE.
CPNP:1461192

Használati útmutató Lavyl clean-hoz: A terméket egyenletesen oszlassuk a nedves testfelületen, majd bő vizzel öblítsük le.
Gyermekek kezébe nem kerülhet! Kerülni kell a szembejutást! Hőtől, fagytól, erős napfénytől óvjuk!

Lavyl Clean hatékonyság:

Tisztaság és megújulás.A test általános tisztítására, a megelőző mennyiségű hatóanyag fenntartására. A tisztítással párhuzamosan a hatóanyagtartalom gyorsan felszívódik.Másnaponta a nedves bőrfelületet finoman mossuk át, legalább 30 másodpercig hagyjuk rajta, majd öblítsük le. Regenerálja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket. Lágy habzású, organikus készítmény a test általános tisztítására. Ápoló és megelőző hatást fejt ki a testünkön, mindezeken túl arclemosónak is tökéletesen alkalmas

Lavyl Clean: 200 ml

Lavyl Clean beszerzési ár: 25,4 €  eladási ár: 36,8 €

Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Lavyl Clean lavylites

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Lavyl Clean lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.