Solvyl Hair

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Solvyl Hair

Haj és fejbőr kondícionáló sampon.

solvyl hair Megelőzi a méreganyagok lerakódását lavylites termékek

Solvyl Hair

Összetevők: AQUA ALCOHOL,POTASSIUM COCOATE,GLYCERIN,POTASSIUM RICINOLEATE,ASCORBIC ACID,CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT,CITRIC ACID,POTASSIUM LANOLATE,POTASSIUM JOJOBATE,TOCOPHEROL,CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT,SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT,POTASSIUM CITRAT.
CPNP:1461342

A napi szennyeződés (kontamináció) a teljes testfelületet éri, azonban a leginkább kitett felületeink a kéz és a fej bőre.
Különösen kevés mód van a fejbőr napi tisztántartására, erre való a toxikus depókat megszüntető és létrejöttüket megelőző haj/fejbőr kúra.
Az anyag-komplex gyorsan és mélyre hatol, a következő kezelésig a hatóanyagtartalmat fenntartja. Javasoljuk mindazoknak, akik nehézfémekkel terhelt környezetben élnek, vagy dolgoznak. A fejbőrt ért szennyeződést hatásosan semlegesíti mélyen a bőrfelület alá hatolva.

Használati útmutató: Hetente/10 naponta egyszer a nedves hajat/fejbőrt bedörzsölni, 3-5 percre törölközővel lefedni, majd leöblíteni.

Solvyl Hair sampon: 200 ml

Solvyl Hair beszerzési ár: 25,4 €   eladási ár: 36,83 €
Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Solvyl Hair tapasztalatok:

Megelőzi a méreganyagok lerakódását, kiegészíti a nehézfém kivezető kúrát. Alkalmazása különösen javasolt festett haj esetén. Az anyagkomplex gyorsan és mélyre hatol, a következő kezelésig a hatóanyagtartalmat fenntartja.

solvyl hair

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Solvyl hair lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!

Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.