Lavyl 32 spray

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Lavyl 32

Lavyl 32 szájápoló Spray – Frissítő szájápoló.

Lavyl 32 spray

Lavyl 32 spray

Lavyl 32 összetevők: AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, PROPOLIS EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, COMMIPHORA ABYISSINICA RESIN EXTRACT, MENTHA PIPERITA EXTRACT, ASCORBIC ACID, CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, TOCOPHEROL.
CPNP:1460988

Lavyl 32 használati útmutató: A szájat vízzel kiöblítjük, puha (!) fogkefénket megnedvesítjük. A kefére a szálirányra merőlegesen 2-3 fújás kerül a sprayból, a fogakat, az ínyt, a nyelvet finoman átdörzsöljük kb. 1-2 perc alatt, közben a finoman habzó keveréket kiköpködjük, a végén öblítünk. Öblítés után még 1-2 puff a kefére, gyorsan átdörgöljük a szájüreget, alaposan kiköpködjük, de nem öblítünk! A fogkefét öblítjük, szárazra töröljük, 1-2 fújás spray-vel konzerváljuk.

Lavyl 32 kiszerelés: 50 ml és 150 ml

Lavyl 32 beszerzési ára: 50ml – 36,83 € ; 150ml – 87,63 €   eladási ár: 50ml – 49,53 € ; 150ml – 120,65 €

Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

Lavyl 32 tapasztalatok, hatása

Teljes körűen helyettesíti a fogkrémet. A szennyeződéseket alaposan eltávolítja a fogközökből és az íny visszahúzódási mélyedésekből is. Nano méretű komponensei gátolják a pangó lepedék újraképződését. Használata során a gyulladt fogíny gyorsabban regenerálódhat, a fogínyvérzés pedig teljesen megszűnhet. Csökkenti a nyelvlepedéket, eltünteti a kellemetlen szájszagot. Erősen sterilizáló, gyulladáscsökkentő, fogíny-regeneráló, szagmentesítő hatású. Használata különösen ajánlott implantátumok, fogpótlások, protézisek esetén.

Lavyl 32 spray

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Lavyl 32 lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.