Lavyl Baby

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Lavyl Baby

Lavyl Baby bőrápoló védőkrém kisbabák, gyermekek és felnőttek részére

lavyl baby lavylites krém

Lavyl Baby

Lavyl Baby összetevők: qua, Zink Oxide, Olive oil, Almond oil, Apricot oil, Jojoba oil, Lanolin (Cera Lanae), Laurex CS, Cutina GMS V, Dehymuls PGPH, Shea Butter, Lavandula Officinalis Flower extract, Melaleuca alternifolia leaf extract, PEG-35 Castor Oil, Lavandula Officinalis Flower oil, Citrus medica vulgaris peel oil, Geogard 221, Lexgard natural GC88 MB, Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Lecithin, Retinyl palmitate, Ribes rubrum fruit extract, Citrus aurantium dulcis peel oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Ricinus communis seed oil, Simmondsia chinensis oil, Litsea cubeba fruit oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cananga odorata leaf oil, Melissa officinalis leaf oil

A gazdag összetételű, Lavyl Baby a bőr mindennapos védelmét látja el. Ezt a hatékony védőkrémet a Lavyl-mestereszencia tesz különlegessé, emiatt a hatása komplexebb, mint általában a popsikrémeké.

A Lavyl baby kifejezetten a pelenkával fedett, irritált, kipirosodott bőrre fejlesztettük ki, hogy megvédje és nyugtassa a bőrt, támogatva a regenerációját. De a kisbabákon kívül akár felnőtteknek is ajánljuk a krémet, ugyanis minden olyan helyzetben hatékonyan segít, ha a bőr felszínén irritáció vagy hámsérülés keletkezett, illetve ha a bőr puhítására van szükség. A Lavyl Baby minden ilyen esetben gyorsan beavatkozik, és összetett védelmet nyújt az elgyötört vagy veszélyeztetett bőrfelületnek.

Lavyl Baby kiszerelés: 200 ml

Lavyl Baby beszerzési ára: 200ml – 74,93 €

Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlási útmutató a hivatalos Lavylites Webshophoz »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

 

Lavyl Baby krém

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Lavyl 32 lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.