Lavyl Astria

A Lavylites üzleti magatartása miatt partneri kapcsolatunk megszűnt!
Új, megbízható partnerünk: Kerülj egyensúlyba
Weboldal átalakítás alatt!


Lavyl Astria striák megelőzésére és kezelésére

Bőrkondicionáló Lavyl Astria spray striák megelőzésére és kezelésére. Hatásosságát független vizsgálat is bizonyítja.

Lavyl Astria spray striák megelőzésére és kezelésére

Lavyl Astria

Gyors növekedésnél, jelentős súlygyarapodáskor vagy súlyvesztéskor a bőr alatt lévő kötőszövet nem képes olyan mértékben változni, mint maga a bőr. Így a kötőszövet megreped vagy elszakad, a bőrön pedig megjelennek a tágulási csíkok, az ún. striák.

A Lavylites bőrrugalmasító spray-je, a Lavyl Astria egyaránt alkalmas a striák megelőzésére és a már kialakult csíkok korrigálásása, elhalványítására. Segítségével a javulás már néhány hét után szemmel látható.

Egyedülálló összetétel: A Lavyl Astria táplálja, hidratálja és rugalmasabbá teszi a bőrt a mélyrétegeiben is. Olyan nagy erejű, természetes összetevők segítik ebben, mint a különféle gyógynövényekből préselt olajok és a tápláló növényi vajak. Ezek mind fontos szerepet töltenek be a bőr felfrissítésében és rugalmasságának fejlesztésében. Az összetevők jól megkomponált hatását pedig a Lavyl-mestereszencia teszi teljessé és egyedülállóvá.

Bizonyított: A J. S. Hamilton Intézet 2021-ben 28 napig tartó tesztet végzett különböző életkorú és bőrtípusú hölgyekkel, akik négy hétig használták a Lavyl Astriát. A műszeres vizsgálat igazolta, hogy a tágulási csíkok mérete már ennyi idő alatt is szignifikánsan csökkent. Egyetlen hölgy sem tapasztalt mellékhatásokat, az érzékeny bőrűek sem. (A Hamilton-tesztről szóló hivatalos dokumentum itt érhető el: http://lavylites.com/documents/lavyl_astria_hamilton.pdf)

Használati útmutató: Napi 4-5 alkalommal, 1-3 puffal a megtisztított bőrfelületre permetezzük. Szembe ne jusson! Hűvös helyen, fénytől védve, hő- és gyújtóforrástól távol tartandó! Gyermekek kezébe ne kerüljön!

Összetevők: Aqua, Mentha piperita extract, Lavandula angustifolia flower water, Rosmarinus officinalis extract, Peg-35 castor oil, Lavandula angustifolia oil, Citrus medica vulgaris fruit extract, Tocopheryl acetate, Lecithin, Mentha piperita oil, Retinyl palmitate, Ribes rubrum fruit extract, Linalool. Limonene, Chamomilla recutita (matricaria) flower oil, Theobroma cacao seed butter, Butyrospermum parkii butter, Sodium hyaluronate, Citrus aurantium dulcis peel oil expressed, Eucalyptus globulus leaf oil, Ricinus communis seed oil, Litsea cubeba fruit oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Cananga odorata leaf oil, Melissa officinalis leaf oil, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol

Lavyl Astria ára: 125,73 € – kiszerelése 150 ml

Beszerzési áron vásárolhat Lavylites termékeket a hivatalos webshopból!

Vásárlás a hivatalos Lavylites Webshopban »»»
Az árak bruttó árak, Áfa-t tartalmazzák – vásárláskor Forintban fizetendő napi árfolyamon számolva

 

Lavyl Astria striák megelőzésére és kezelésére

Az oldalon található információk nyilvános Lavylites rendezvényeken elhangzott előadásokból, terméktapasztalatokból, közösségi oldalakon megosztott tapasztalatokból, véleményekből származnak. Anyagaink tájékoztató jellegűek, nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más problémával kapcsolatban felmerülhet! Nem pótolhatják az orvosokkal való személyes találkozást és szakszerű kivizsgálást! A Lavyl 32 lavylites termékeket mindenki a saját felelősségére használja, kezelés kiegészítőjeként, nem önállóan alkalmazva!
Facebook
Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblr

Comments are closed.